Gecotec CE-markering
bedrijfsprofiel Gecotec

Bedrijfsprofiel

Gecotec is een dynamisch bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de Europese regelgeving c.q. Europese richtlijnen voor de machinebouw.
Op dit gebied ondersteunen wij dan ook actief bij de uitvoering van deze richtlijnen en de implementatie daarvan in een bedrijf.
Inmiddels houden wij ons al meer dan 10 jaar bezig met de begeleiding en uitvoering van de zich toentertijd in de overgangsfase bevindende Machinerichtlijn.

Naast een uitgebreide kennis van de relevante EG-richtlijnen hebben wij in de loop der jaren een ruime praktijkervaring opgedaan, door deze richtlijnen binnen de diverse machinebouwdisciplines toe te passen. Wij kunnen ons daarom uitstekend verplaatsen in de problemen van onze klanten en zijn in staat om hiervoor de passende oplossing aan te dragen.
Uitvoerige informatie met betrekking tot onze vakkundigheid vindt u onder het blok "expertise".

Onze kernactiviteit omvat naast de CE-markering voor machines bijvoorbeeld ook de EG-richtlijnen zoals de Laagspanningsrichtlijn, EMC-richtlijn, richtlijn drukapparatuur en apparatuur in explosieve omgeving (ATEX).

Wat maakt Gecotec voor u interessant?
 • Een vaste prijs.
 • Geen grote investering in eigen personeel.
 • Bedrijfsblindheid bij de uitvoering van de CE-markering wordt vermeden.
 • De tijdens meerdere jaren opgebouwde kennis in combinatie met uitvoerige
      praktijkervaring
 • De flexibiliteit van een kleine onderneming.
 • Wij zijn officieel lid van de Nederlandse Vereniging van CE-consultants en de NVVK. • Genoeg redenen dus om voor ondersteuning bij de uitvoering van de EG-richtlijnen Gecotec in te schakelen.


  +31 (0) 46 44 30 301
  +31 (0) 84 73 99 004
  +31 (0) 61 50 87 384
  email sturen naar Gecotec email@gecotec.nl

  Hegge 13
  6365 EA
  Schinnen
  Nederland  ©2008 Gecotec
  replica watches louis vuitton outlet replica watches louis vuitton outlet louis vuitton outlet replica watches rolex replica replica handbags replica watches replica handbags replica borse replica watches replique montre replica uhren replica watches